Forside Arrangementer Sparekassa Skikarusell 2021

Sparekassa Skikarusell 2021

Agder Bedriftsidrettskrets
13 jan. 2021
8
32

Informasjon

Velkommen til Sparekassa Skikarusell 2021

På grunn av snømangel er årets sesong avsluttet. Det blir premie til dere som har deltatt på 4 eller flere renn. Vi kommer tilbake med informasjon om når og hvor premien kan hentes.

 

Bedriftsidretten i Agder støtter oss til enhver tid til råd fra Folkehelseinstituttet, Norges Idrettsforbund samt lokale og nasjonale myndigheter. Vi ser det som vår viktigste oppgave å bidra til redusering av smitte og opprettholdelse av god helse. Derfor starter vi  sesongen med selvbetjente løyper i Skikarusellen. Vi vil vurdere om det er forsvarlig med arrangementer på onsdager fortløpende.

 Ukens løype vil være åpen fra onsdag kl. 16 til lørdag kl. 16.  Løypene vil ha markering av start og mål, og være merket med skilt i veikryss. Dessuten vil det være informasjon om smittevern og registrering. Ukens løype teller som ordinært løp. Det vil ikke være funksjonærer til stede.

Deltakerne må selv registrere løpet  på nettsiden til Timeservice.  Appen kan også brukes til registrering. Her er en liten oppskrift på dette:

- Du må være påmeldt til karusellen. E-post må være registrert. Dersom du ikke ønsker å betale for hele sesongen, så kan du vippse for enkeltløp til Skikarusellen Arendal (nr. 550306). Informasjon om priser finner på Vipps eller litt lengre nede i denne teksten.

- Velg resultat for aktuelt løp. Det vises da en beskjed på toppen av resultatlisten med link til skjema for registrering. Følg instruksene videre. Du har mulighet til å registrere tid. Registrering er åpen fra onsdag til søndag.

I år blir det 8 renn. Premie er glass fra Magnor Glassverk - selvfølgelig levert i en gaveeske. Du må delta på minst 6 av 8 renn for å få premie.

Dersom du ønsker å betale for hele sesongen, så koster dette kr. 500 ( gebyr på kr. 30 til betalingsløsning ). Du kan betale med kort eller Vipps ved påmelding her. Dersom du betaler for sesongen på det første rennet, så blir prisen kr. 550. Deltakelse i enkeltrenn koster kr. 100. På arrangementene kan du betale med Vipps. Ungdom under 16 år betaler kr. 300 for hele sesongen, og kr. 50 per enkeltrenn.

7 av rennene blir arrangert på onsdager.  Her er det start trim fra kl. 17.00, og fellesstart på tid kl. 18.00.  På Kringla blir det fellesstart i klassisk stil. På Sparebanken Sør Amfi Arendal blir det fellesstart både i klassisk og fristil. Sørlandsmesterskapet på Øynaheia har begge stilarter. På Granestua blir det klassisk både for trim og fellesstart. Løypelengde er ca 5 km på trim og 10 km på fellesstart. 

På grunn av situasjonen rundt covid 19, så er det litt usikkert om vi kan arrangere fellesstarter. Derfor blir skikarusellen også Ukens løype som i Terrengkarusellen. Mer info om dette kommer. Vi vurderer også intervallstart på onsdagene.

Ukens turmål er en nyhet i 2021. Vi ønsker at flere skal komme seg ut på ski. Hver uke i sesongen så vil vi presentere et nytt turmål i distriktet. Gjennomføring av denne teller som deltakelse i karusellen. Følg med på hjemmeside og Facebook.

Følg med på vår Facebookside for oppdatert info før renn:https://www.facebook.com/Bedriftsidretten-Arendal-Grimstad-Ski-123725415081514/

Hjemmeside: https://agder.bedriftsidretten.no/home/index.rails?pid=35922


Last ned app'en og få direkte tilgang til resultater, løp og datoer.

Last ned TimeService for Android Last ned TimeService for iphone og ipad Last ned TimeService for Windows
Sparekassa Skikarusell  2021