Forside Arrangementer Sparekassa Orienteringskarusell 2021

Sparekassa Orienteringskarusell 2021

Agder Bedriftsidrettskrets
12 apr. 2021
20
147

Informasjon

Bedriftsidretten i Agder må på grunn av situasjonen med Corona-viruset (COVID-19) gjøre noen endringer i starten av årets sesong. Vi støtter oss til enhver tid til råd fra FolkehelseinstituttetNorges Idrettsforbund samt lokale og nasjonale myndigheter. Vi ser det som vår viktigste oppgave å bidra til redusering av smitte og opprettholdelse av god helse. I starten av sesongen blir det derfor kun Ukens løype. Denne vil være åpen fra mandag kl. 16 til torsdag kl. 19. Det blir markering av start/mål og postskjermer med kode i terrenget.

 

 Løypene blir tilgjengelig til egen utskrift i Timeservice og hjemmeside.

Deltakerne må selv registrere løpet i Timeservice. Her er en liten oppskrift på dette:

- Du må være påmeldt til karusellen. E-post må være registrert. Dersom du ikke ønsker å betale for hele sesongen, så kan du vippse for enkeltløp til Orienteringskarusellen Arendal (nr. 550307)

- Velg resultat for aktuelt løp. Det vises da en beskjed på toppen av resultatlisten med link til skjema for registrering. Følg instruksene videre. Registrering er åpen fra mandag til fredag.

Her er løypene for 2021  Løyper 2021

I år arrangerer vi 20 løp. Fast dag for arrangementene er mandag. Vi fortsetter med Ukens løype. Denne vil være åpen mandag til torsdag. Ukens løype vil bli publisert etter løpet på mandag. Premie er flotte glass fra Magnor Glassverk - selvfølgelig levert i gaveeske. Du må delta på minst 12 løp for å få premie. Det er fri start fra kl. 16.30 til 18.30.

Vi tilbyr sesonginnbetaling. Dersom du betaler med kort ved påmelding, så koster dette kr. 1100( kr. 600 under 16 år ). Det kommer et tillegg  til betalingsløsningen. Direkte på løpene koster sesong kr. 1200 ( kr. 700 under 16 år ).  Dersom du ønsker å betale for enkeltløp, så koster dette kr. 100 ( kr. 50 under 16 år ) per løp. På løpene kan du betale kontant eller med Vipps.

Vi har en ungdomsavtale med følgende klubber: Øyestad, Imås, Express, Grane, Trauma, Hisøy og Froland. Dersom du er under 20 år, så kan du delta gratis på våre løp. Meld deg på her uten betaling.

Det første løpet er i Stølsviga mandag 12. april.


Last ned app'en og få direkte tilgang til resultater, løp og datoer.

Last ned TimeService for Android Last ned TimeService for iphone og ipad Last ned TimeService for Windows
Sparekassa Orienteringskarusell  2021