Forside Arrangementer Sparekassa Orienteringskarusell 2021

Sparekassa Orienteringskarusell 2021

Agder Bedr. idrettskrets - Arendal
12 apr. 2021
20
225

Informasjon

De som ikke har vært med tidligere, kan stille på løp på mandagene og arrangøren vil hjelpe til med påmelding. Kr 100,- for enkeltløp. Fri start mellom kl 1630-1730.

Vi sender ut info om løpene til alle på mail-lista. Ønsker du å være med her så send en mail til Bjørn Idar Sætran:   bidds@hotmail.no

 

Da kan vi endelig starte med arrangement på mandagene igjen.  Vi må fortsatt ta hensyn til pandemien. I praksis så betyr dette:

  • Ikke samkjøring utenfor familien til arrangementet.
  • Holde god avstand.
  • Desinfeksjon av hender og brikke før start og registrering av resultat.
  • Ingen kontant betaling, kun Vipps på løpet.
  • Dere får utlevert kart før start.

Vi fortsetter med Ukens løype i tillegg til mandagsløpene. Løypene blir tilgjengelig til egen utskrift i Timeservice og hjemmeside fra mandag ca. kl. 20. Kr 100,- til Vipps nr 550307.  Postskjermene blir hengende ute til torsdag kl. 19.

Deltakerne må selv registrere løpet i Timeservice. Her er en liten oppskrift på dette:

- Du må være påmeldt til karusellen. E-post må være registrert. Dersom du ikke ønsker å betale for hele sesongen, så kan du vippse for enkeltløp til Orienteringskarusellen Arendal (nr. 550307)

- Velg resultat for aktuelt løp. Det vises da en beskjed på toppen av resultatlisten med link til skjema for registrering. Følg instruksene videre. Registrering er åpen fra mandag til fredag.

Her er løypene for 2021  Løyper 2022

I år arrangerer vi 20 løp. Fast dag for arrangementene er mandag. Vi fortsetter med Ukens løype. Denne vil være åpen mandag til torsdag. Ukens løype vil bli publisert etter løpet på mandag. Premie er flotte glass fra Magnor Glassverk - selvfølgelig levert i gaveeske. Du må delta på minst 12 løp for å få premie. Det er fri start fra kl. 16.30 til 18.30.

Vi tilbyr sesonginnbetaling. Dersom du betaler med kort ved påmelding, så koster dette kr. 1100( kr. 600 under 16 år ). Det kommer et tillegg  til betalingsløsningen. Direkte på løpene koster sesong kr. 1200 ( kr. 700 under 16 år ).  Dersom du ønsker å betale for enkeltløp, så koster dette kr. 100 ( kr. 50 under 16 år ) per løp. På løpene kan du betale kontant eller med Vipps.

Vi har en ungdomsavtale med følgende klubber: Øyestad, Imås, Express, Grane, Trauma, Hisøy og Froland. Dersom du er under 20 år, så kan du delta gratis på våre løp. Meld deg på her uten betaling.

Det første løpet er i Stølsviga mandag 12. april.

Har du spørsmål? Kontakt: Agder@bedriftsidretten.no

Sparekassa Orienteringskarusell  2021

Last ned TimeService app'en og få direkte tilgang til resultater, løp og datoer.

Last ned TimeService for Android Last ned TimeService for iphone og ipad