Forside Arrangementer Sparekassa Skikarusell Arendal 2022

Sparekassa Skikarusell Arendal 2022

Agder Bedr. idrettskrets - Arendal
13 jan. 2022
8
44

Informasjon

Velkommen til Sparekassa Skikarusell 2022

Årets sesong er nå avsluttet på grunn snøforholdene og liten deltakelse.

Vi håper på gode snøforhold. Terminlisten legger opp til 8 renn. Stedene i terminlisten er med forbehold. Følg med på vår Facebookside for oppdateringer. I utgangspunktet blir rennene annenhver gang på Sør Amfi og Longumkrysset. Øynaheia benyttes som alternativ.
Første renn er lagt til Sør Amfi torsdag 13. januar 2022. 

Du må først melde deg på her: https://timeservice.no/events/128/register
Det koster kr. 100 per renn og dette må betales før start/innen registrering av egentid. Du kan betale med Vipps til Skikarusellen Arendal (nr. 550306), vi tar ikke kort eller kontant. Ungdom under 16 år betaler kr. 50 per enkeltrenn.

Etter 5 betalte renn får du de resterende 3 renn gratis.

Vi har gode erfaringer med å arrangere både fellesstart og Trim/Ukens løye og fortsetter med dette også i sesongen 2022:

  • Fellesstart på tid blir arrangert på torsdager klokken 19:00/19:05. Begge stilarter. 
  • Trim/Ukens løype vil være åpen fra torsdag kl. 18.30 til mandag kl. 19. Deltakerne på Trim/Ukens løype i må selv registrere løpet i resultatlisten på timeservice.no eller appen til Timeservice innen påfølgende tirsdag klokken 19:00. Løypene vil ha markering av start og mål, og være merket med skilt i veikryss. Dessuten vil det være informasjon om registrering. Ukens løype teller som ordinært løp. Det vil kun være funksjonærer til stede torsdager i tidsrommet 18.30 til 20.00 i forbindelse med fellesstarten.

Premie er glass fra Magnor Glassverk - selvfølgelig levert i en gaveeske. Du må delta på minst 6 av 8 renn for å få premie.

Her er en liten oppskrift på registrering av egen tid i Timeservice:

- Du må være påmeldt til karusellen. E-post må være registrert. Du må Vippse for enkeltløp til Skikarusellen Arendal (nr. 550306).

- Velg resultat for aktuelt løp. Det vises da en beskjed på toppen av resultatlisten med link til skjema for registrering. Følg instruksene videre. Du har mulighet til å registrere tid. Registrering er åpen fra torsdag klokken 18:30 til tirsdag klokken 19:00.

Følg med på vår Facebookside for oppdatert info før renn. 

Har du spørsmål? Kontakt: Agder@bedriftsidretten.no

Sparekassa Skikarusell Arendal 2022

Last ned TimeService app'en og få direkte tilgang til resultater, løp og datoer.

Last ned TimeService for Android Last ned TimeService for iphone og ipad