5 Topper

Agder Bedr. idrettskrets - Arendal
01 okt. 2016

Informasjon

Påmelding til 5 Topper lørdag 01. oktober:

Aust-Agder Bedriftsidrettskrets har gleden av å presentere et helt nytt langløp. Start og mål er på Lunderød stadion ved Asdal skole. 5 Topper er et skikkelig skogsløp på stier i Øyestad. Det er til vanlig plassert ut postkasser på disse toppene. Her kan man skrive seg opp, og være med på en trekning på høsten. Du kan velge mellom 2 distanser: For å kunne delta på den lengste løypa, må du være over 16 år.

- 5 Topper: Løypelengde er 15.2 km. Du skal passere over følgende topper: Kjennaåsen, Høyåsen, Faudåsen, Løbbåsen og Valberget. Dette er en skikkelig utfordring med endel stigning og variende stikvalitet.

- 3 Topper: Løypelengde er 10.4 km. Du skal passere følgende topper: Kjennaåsen, Høyåsen og Valberget. Dette er også en tøff løype, men med  mindre stigning.

Kart kommer på hjemmeside.

Trim uten tid fra kl. 13.00

Fellesstart 5 Topper kl. 14.00

Fellesstart 3 Topper kl. 14.05

Det blir premiering til de 3 beste i dame og herreklassen. Dessuten fine uttrekkspremier.

Påmelding kan gjøres her innen 30.09. Du får en mail med betalingsinformasjon. Det er også mulig å melde seg på ved start på Lunderød stadion frem til 20 minutter før start. Vi anbefaler at dere gjør påmelding her. Da slipper du kø, og det blir enklere for oss. Men det er samme pris på løpsdagen.

Priser:

- Fellesstart med tid kr. 150 ( ungdom under 16 år kr. 100 )

- Trim uten tid kr. 100

Spørsmål kan rettes til: Kenneth Ånonsen, 92450301

Har du spørsmål? Kontakt: Agder@bedriftsidretten.no

5 Topper

Last ned TimeService app'en og få direkte tilgang til resultater, løp og datoer.

Last ned TimeService for Android Last ned TimeService for iphone og ipad