Forside Arrangementer 5 Topper - AVLYST

5 Topper - AVLYST

Agder Bedr. idrettskrets - Arendal
04 jun. 2019
48

Informasjon

5 Topper er dessverre avlyst. Vi måtte ha minst 80 forhåndspåmeldte innen 28. mai. Per nå er det 48 påmeldte. Dette løpet krever masse for og etterarbeid, og vi kan ikke forsvare å arrangere 5 Topper med så få påmeldte.

Dere som har betalt påmelding, vil i løpet av kort tid få pengene tilbake på det kortet som ble brukt.

Vi prøver igjen neste år.

Vi arrangerer for tredje gang langløpet 5 Topper. Start og mål er ved Lunderød stadion ved Asdal skole i Arendal kommune. 5 Topper er et skikkelig skogsløp på stier i Øyestad. Det er til vanlig plassert ut postkasser på disse toppene. Her kan man skrive seg opp, og være med på en trekning på høsten. Du kan velge mellom 2 distanser:

5 Topper: Løypelengde er 15.2 km. Du skal passere over følgende topper: Kjennaåsen, Høyåsen, Faudåsen, Løbbåsen og Valberget.Løypa er markert med blått på kart. Dette er en skikkelig utfordring med masse stigning og variende stikvalitet.Det er 2 drikkestasjoner underveis. Du må være over 16 år for å delta på denne distansen. Fellesstart er kl. 18.00

3 Topper: Løypelengde er 10.4 km. Du skal passere følgende topper: Kjennaåsen, Høyåsen og Valberget. Dette er også en tøff løype, men med mindre stigning. Løypa er markert med rødt på kart. Det er 1 drikkestasjon underveis. Fellesstart er kl. 18.05

Trim uten tid fra kl. 16.00

Du betaler med kort ved påmelding her. Prisen er kr. 160 ( kr. 100 under 16 år ).  Det er også mulighet for å melde seg på ved start. Prisen på løpsdagen er kr. 260 ( kr. 200 under 16 år ).

Har du spørsmål? Kontakt: Agder@bedriftsidretten.no

5 Topper - AVLYST

Last ned TimeService app'en og få direkte tilgang til resultater, løp og datoer.

Last ned TimeService for Android Last ned TimeService for iphone og ipad