Forside Arrangementer Agderposten Terrengkarusell 2020

Agderposten Terrengkarusell 2020

Agder Bedr. idrettskrets - Arendal
14 apr. 2020
16
424

Informasjon

Tirsdag 22. september er det klart for årets siste løp. Dette arrangeres som vanlig som Ukens løype, men vi kjører også 2 fellesstarter. Her må alle være forhåndspåmeldt til dette arrangementet, selv om du allerede er registrert deltaker på Ukens løype. På grunn av regler vedrørende smittevern, så har vi bare 50 plasser tilgjengelig. Påmelding finner du her:https://timeservice.no/events/97 

Det blir mulighet til å hente premie for årets sesong ved start av løypa på følgende tidspunkter:

- Tirsdag 22.09 kl. 15 til 18.

- Onsdag 23.09 kl. 15 til 17.

- Torsdag 24.09 kl. 15 til 17.

 

 

Bedriftsidretten i Agder må på grunn av situasjonen med Corona-viruset (COVID-19) gjøre noen endringer i starten av årets sesong. Vi støtter oss til enhver tid til råd fra Folkehelseinstituttet, Norges Idrettsforbund samt lokale og nasjonale myndigheter. Vi ser det som vår viktigste oppgave å bidra til redusering av smitte og opprettholdelse av god helse. Derfor fortsetter vi med selvbetjente løyper. Det er vårt håp å arrangere de 4 siste løpene på tilnærmet vanlig måte.

Vi lanserer Ukens løype fremover.  Denne vil være åpen fra tirsdag kl. 12 til fredag kl. 12.  Det vil komme en ny løype hver uke frem til arrangementet kan gå som vanlig. Merk at stedene vil bli endret. Løypene vil ha markering av start og mål, og være merket med bånd og skilt. Dessuten vil det være informasjon om smittevern og registrering. Ukens løype teller som ordinært løp. Det vil ikke være funksjonærer til stede. Det er ikke foreløpig barneløp, men barn under 12 år som er med voksne rundt løypa kan registreres gratis under barneløp.

Deltakerne må selv registrere løpet  på nettsiden til Timeservice.  Appen kan også brukes til registrering. Her er en liten oppskrift på dette:

- Du må være påmeldt til karusellen. E-post må være registrert. Dersom du ikke ønsker å betale for hele sesongen, så kan du vippse for enkeltløp til Terrengkarusellen Arendal (nr. 550305)

- Velg resultat for aktuelt løp. Det vises da en beskjed på toppen av resultatlisten med link til skjema for registrering. Følg instruksene videre. Du har mulighet til å registrere tid. Registrering er åpen fra tirsdag til fredag.


Agderposten Terrengkarusell 2020 er for alle! Vi ønsker deg velkommen uansett form - enten du vil gå, jogge eller løpe.

De 8 første sesongene med Agderposten Terrengkarusell har vært en stor suksess. Premiene i 2020 er fortsatt flotte glass fra Magnor Glassverk – selvfølgelig levert i gaveeske. Du må delta på minimum 9 av 15 løp for å bli premiert. Alle som deltar på 15 løp er også med i trekning av flotte ekstrapremier.

Sesongbetalingen  for høsten er er på kr. 350,- her i Timeservice ved kortbetaling ( i tillegg et gebyr  til betalingsløsningen). 

Er du under 16 år gjelder følgende satser – kr. 200,- for høsten her i Timeservice med kortbetaling ( i tilegg til gebyr til kortløsningen ).

Følg oss på Facebook for oppdateringer rundt løpene.

Har du spørsmål? Kontakt: Agder@bedriftsidretten.no

Agderposten Terrengkarusell 2020

Last ned TimeService app'en og få direkte tilgang til resultater, løp og datoer.

Last ned TimeService for Android Last ned TimeService for iphone og ipad