Forside Arrangementer Sparekassa Orienteringskarusell 2020

Sparekassa Orienteringskarusell 2020

Agder Bedr. idrettskrets - Arendal
20 apr. 2020
20
189

Informasjon

Bedriftsidretten i Agder må på grunn av situasjonen med Corona-viruset (COVID-19) gjøre noen endringer i starten av årets sesong. Vi støtter oss til enhver tid til råd fra FolkehelseinstituttetNorges Idrettsforbund samt lokale og nasjonale myndigheter. Vi ser det som vår viktigste oppgave å bidra til redusering av smitte og opprettholdelse av god helse.

Fri start mellom kl. 15.30 og 17.30.

Da har reglene for orienteringsarrangementer blitt endret. Se veileder fra NOF.  Dette betyr at vi kan starte med vanlige arrangementer fra mandag 18. mai. Det er fortsatt viktig at vi holder minst en meter avstand. Orienteringsutvalget vil være tilstede for å se at arrangementet foregår etter gjeldende regler. I praksis betyr dette blant annet:

  • Ikke samkjøring utenfor familien til arrangementet.
  • Holde god avstand.
  • Desinfeksjon av hender og brikke før start og registrering av resultat.
  • Ingen kontant betaling, kun Vipps på løpet.
  • Alle må være registrert som deltaker her før dere kommer til arrangementet
  • Dere får utlevert kart før start.

Etter ønske fra mange deltakere så fortsetter vi med Ukens løyper. Dette betyr at denne er åpen fra mandag kl. 16 til torsdag kl. 19. Det blir egenregistrering av fullført løp, men vennligst ikke registrer tid. Stemplingsbukkene vil som oftest bli tatt inn mandag kveld, så det er bare postskjermene som vil stå ute til torsdag.kl. 19

 Løypene blir tilgjengelig til egen utskrift i Timeservice og hjemmeside.

Deltakerne må selv registrere løpet i Timeservice. Her er en liten oppskrift på dette:

- Du må være påmeldt til karusellen. E-post må være registrert. Dersom du ikke ønsker å betale for hele sesongen, så kan du vippse for enkeltløp til Orienteringskarusellen Arendal (nr. 550307)

- Velg resultat for aktuelt løp. Det vises da en beskjed på toppen av resultatlisten med link til skjema for registrering. Følg instruksene videre. Registrering er åpen fra mandag til fredag.

Her er løypene: Løyper 2020

I år arrangerer vi 20 løp. Fast dag for arrangementene er mandag. Premie er flotte glass fra Magnor Glassverk - selvfølgelig levert i gaveeske. Du må delta på minst 12 løp for å få premie. Det er fri start fra kl. 16.00 til 17.30.

Vi tilbyr sesonginnbetaling. Dersom du betaler med kort ved påmelding, så koster dette kr. 1000( kr. 750 under 16 år ). Det kommer et tillegg i til betalingsløsningen. Direkte på løpene koster sesong kr. 1100 ( kr. 850 under 16 år ).  Dersom du ønsker å betale for enkeltløp, så koster dette kr. 100 ( kr. 50 under 16 år ) per løp. På løpene kan du betale kontant eller med Vipps.

Det første løpet er ved Kjenna på Tromøy mandag 20. april.

Har du spørsmål? Kontakt: Agder@bedriftsidretten.no

Sparekassa Orienteringskarusell  2020

Last ned TimeService app'en og få direkte tilgang til resultater, løp og datoer.

Last ned TimeService for Android Last ned TimeService for iphone og ipad