Forside Arrangementer Agderposten Lysløypekarusell 2020

Agderposten Lysløypekarusell 2020

Agder Bedr. idrettskrets - Arendal
27 okt. 2020
6
94

Informasjon

Det blir mulighet til å hente premie ved start på Sparebanken Sør Amfi Arendal tirsdag, onsdag og torsdag fra kl. 16 til 18.

 

Bedriftsidretten i Agder støtter oss til enhver tid til råd fra Folkehelseinstituttet, Norges Idrettsforbund samt lokale og nasjonale myndigheter. Vi ser det som vår viktigste oppgave å bidra til redusering av smitte og opprettholdelse av god helse. Derfor fortsetter vi med selvbetjente løyper også i Lysløypekarusellen.  Vi vil vurdere om det er forsvarlig med fellesstarter på tirsdager mot slutten av karusellen.

Det blir premiering til de som har fullført minst 4 av 6 løp.

Det blir Ukens løype fremover.  Denne vil være åpen fra tirsdag kl. 12 til fredag kl. 12.  Løypene vil ha markering av start og mål, og være merket med skilt i veikryss. Dessuten vil det være informasjon om smittevern og registrering. Ukens løype teller som ordinært løp. Det vil ikke være funksjonærer til stede.

Deltakerne må selv registrere løpet  på nettsiden til Timeservice.  Appen kan også brukes til registrering. Her er en liten oppskrift på dette:

- Du må være påmeldt til karusellen. E-post må være registrert. Dersom du ikke ønsker å betale for hele sesongen, så kan du vippse for enkeltløp til Terrengkarusellen Arendal (nr. 550305). Hele sesongen koster kr. 470 for voksne ( kr. 270 under 16 år ). Enkeltløp kr. 100 ( kr. 50 under 16 år ).

- Velg resultat for aktuelt løp. Det vises da en beskjed på toppen av resultatlisten med link til skjema for registrering. Følg instruksene videre. Du har mulighet til å registrere tid. Registrering er åpen fra tirsdag til søndag.

Har du spørsmål? Kontakt: Agder@bedriftsidretten.no

Agderposten Lysløypekarusell 2020

Last ned TimeService app'en og få direkte tilgang til resultater, løp og datoer.

Last ned TimeService for Android Last ned TimeService for iphone og ipad