Forside Nyheter Topp stemning på Dømmesmoen

NyheterTopp stemning på Dømmesmoen

Publisert 18 apr. 2017

Dømmesmoen lokket opp mot 500 løpere til årets 2 løp i Agderposten Terrengkarusell. Solen skinte, men det var kaldt i luften etter gårsdagens snøvær, og det lå fremdeles litt snø i løypa her og der.​

Deltakerne mingler i startområdet ca 1 time før start. I teltet sitter Aust-Agder Bedriftsidrett og tar i mot påmeldinger samt skanner dem som skal ut å løpe i Trim gruppen.

Løpsansvarlig Kenneth "kenny" Aanonsen gauker i hornet og informerer om løype, forhold og målgang.
"- Kun 2 minutter til start for lang løype". Foran i blått med oransje sko ser vi raceren Bruborg stå klar. Han stillte i kort-kort tross relativ lav temperatur. Hvordan vil dette gå?

Klokken er slagen 18:00 og starten har gått i lang løype som består av 2 runder rundt lysløypa. Dette inkluderer en beryktet motbakke den siste kilometeren før mål. Som vi ser her blir Bruborg jaktet på av mange sprekinger. Heia, heia!

Det er god stemning i "målbua" hvor Aage og medhjelperne sørger for at tidtakningen går som den skal. Her er ingenting tilfeldig, og resultatene går live på web i samme sekund som deltakeren går i mål. 

Magnus Knutsen blir her skannet i mål til en fin 2 plass i kort løype på tiden 13:54. Dette var en god tid, men Fevikgutten måtte se seg slått av en FOCC syklist fra Grimstad.

Vinneren i kort løype ble Kristoffer Andersson i rød PWC jakke på tiden 13:19. Han kunne fortelle at han tidligere drev mest med sykling og at dette var første gang han løp karusellen. 

Vinner av lang løype ble veteranen Terje Bruborg på tiden 26:31. Her tar han seg en høneblund mens han gleder seg over resultatet. Like bak ham på tiden 27:20 kom Lucia Philipp og Are Solum på 27:59. 

Se full resultatliste