Forside Arrangementer Agderposten Terrengkarusell 2021

Agderposten Terrengkarusell 2021

Agder Bedr. idrettskrets - Arendal
13 apr. 2021
16
515

Informasjon

Tirsdag 21. september er det klart for årets siste løp: 

- Barneløp kl. 17.30. Lang løype kl. 18.00. Kort løype kl. 18.05.

Årspremie kan hentes tirsdag mellom kl. 14 og 18, onsdag /torsdag mellom kl. 16 og 18.

Du må være påmeldt på forhånd i karusellen. Vi ber deltakere som ikke er med på fellesstart ikke bruke løypen mellom kl. 18 og 19 på tirsdager. Ukens løype fortsetter som vanlig.

Bedriftsidretten i Agder må på grunn av situasjonen med Corona-viruset (COVID-19) gjøre noen endringer i starten av denne sesongen også. Vi støtter oss til enhver tid til råd fra Folkehelseinstituttet, Norges Idrettsforbund samt lokale og nasjonale myndigheter. Vi ser det som vår viktigste oppgave å bidra til redusering av smitte og opprettholdelse av god helse. Derfor fortsetter vi med selvbetjente løyper. 

Vi lanserer Ukens løype fremover.  Denne vil være åpen fra tirsdag kl. 12 til fredag kl. 12.  Det vil komme en ny løype hver uke frem til arrangementet kan gå som vanlig. Løypene vil ha markering av start og mål, og være merket med bånd og skilt. Dessuten vil det være informasjon om smittevern og registrering. Ukens løype teller som ordinært løp. Det vil ikke være funksjonærer til stede. Det er ikke foreløpig barneløp, men barn under 12 år som er med voksne rundt løypa kan registreres gratis under barneløp.

Deltakerne må selv registrere løpet  på nettsiden til Timeservice.  Appen kan også brukes til registrering. Her er en liten oppskrift på dette:

- Du må være påmeldt til karusellen. E-post må være registrert. Dersom du ikke ønsker å betale for hele sesongen, så kan du vippse for enkeltløp til Terrengkarusellen Arendal (nr. 550305)

- Velg resultat for aktuelt løp. Det vises da en beskjed på toppen av resultatlisten med link til skjema for registrering. Følg instruksene videre. Du har mulighet til å registrere tid. Registrering er åpen fra tirsdag til fredag.

Agderposten Terrengkarusell 2021 er for alle! Vi ønsker deg velkommen uansett form - enten du vil gå, jogge eller løpe.

De 9 første sesongene med Agderposten Terrengkarusell har vært en stor suksess. Premiene i 2021 er fortsatt flotte glass fra Magnor Glassverk – selvfølgelig levert i gaveeske. Du må delta på minimum 10 av 16 løp for å bli premiert. Alle som deltar på 16 løp er også med i trekning av flotte ekstrapremier.

Individuell start fra kl. 15.00-18.00. Barneløp kl. 17.30. Fellestart på tid fra kl. 18.00.

Vi håper å komme i gang med vanlige arrangementer på tirsdager, men dette må vurderes i forhold til rådende smittevernregler. Ukens løype var en suksess i 2020, og vi fortsetter med dette i 2021. Løypene vil være åpne fra tirsdag kl. 12 til fredag kl. 12. 

Sesongbetalingen for høsten er på kr. 400,- her i Timeservice ved kortbetaling (gebyr kr. 30 til betalingsløsning). Dersom du betaler ved fremmøte koster det kr. 450,-, og du kan også betale for enkeltløp – kr. 100,- pr. løp.  

Er du under 16 år gjelder følgende satser – kr. 200 ( gebyr kr. til betalingsløsning),- for sesong  her i Timeservice med kortbetaling. Ved fremmøte koster det kr. 250,- og  du kan også betale for enkeltløp ved fremmøte - kr. 50,- pr. løp. Barneløpene er selvfølgelig fremdeles gratis å delta på.

Har du spørsmål? Kontakt: Agder@bedriftsidretten.no

Agderposten Terrengkarusell 2021

Last ned TimeService app'en og få direkte tilgang til resultater, løp og datoer.

Last ned TimeService for Android Last ned TimeService for iphone og ipad