Forside Hjelp

Hjelp

Kontakt TimeService support ved å sende en melding.

+ =  


Spørsmål/svar

Hvorfor står jeg som "Ukjent" i resultatlisten?
Hvis du er registrert på "gamlemåten" med penn og papir i sekretariatet vil du stå som ukjent inntil arrangøren legger deg inn i systemet. Derfor er det alltid best å registrere seg online og betale direkte på timeservice.no. Da vil du få informasjon fra arrangør via epost samt muligheten til å selv-registrere resultater hvis det er åpnet for dette.

Hvorfor klarer jeg ikke å selv-registrere gjennomført løp?
Du må være påmeldt online via TimeService.no med epost-adresse for å kunne benytte selv-registrering. Pass på at du skriver inn korrekt startnr (sjekk deltakerliste) og bruk nøyaktig samme epost-adresse du er registrert med. Hvis du er på påmeldt gjennom sekretariatet med penn og papir vil du ikke kunne registrere resultater selv.

Jeg har mistet startnummeret mitt, kan jeg få nytt?
Du kan printe ut et nytt startnummer selv. Finn frem eposten du fikk fra TimeService ved påmelding og trykk på linken. På denne siden vil det finnes en lenke som heter "Mistet startnr? Print ut selv" som åpner en utskriftsvennlig versjon av ditt startnr. Alternativt kan du kontakte sekretariatet og få et annet startnummer.

Hvordan betaler jeg for påmeldingen?
Når du er registrert vil du se en "Betal med kort" eller Vipps knapp. Her kan du forhåndsbetale med det samme du er påmeldt. I tillegg kan du når som helst trykke på navnet ditt i deltakerlisten og velge "Betal".

Må jeg betale samtidig som jeg registrerer meg?
De fleste arrangementer krever betaling for deltakelse. Det beste er derfor å betale samtidig som man melder seg på. Men, du kan komme tilbake senere og betale. E-posten du får ved registrering inneholder link til betalingssiden. Du kan også trykke på navnet ditt i deltakerlisten og velge "Betal".

Jeg er arrangør og ønsker å bruke TimeService. Hva gjør jeg?
TimeService er meget praktisk for arrangør å bruke til å administrere arrangementer og ta i mot påmelding med betaling via kort eller Vipps. Skriv en melding til oss i kontaktskjemaet ovenfor eller send epost til support@timeservice.no så lager vi en brukerkonto til din klubb, forening eller firma. Enkelt å komme i gang, enkelt å bruke.

Jeg er usikker på hvilken gruppe jeg skal registere meg i. Hva gjør jeg da?
For karuseller spiller dette ingen rolle siden det er gruppen du starter i på hvert løp som gjelder. Dette kan variere fra løp til løp.

Hvordan fungerer tidtakningsystemet?
Startnumrene er utstyrt med strekkode som skannes av en strekkodeskanner når deltakeren sluses i mål. Skanneren er koblet via blåtann til TimeService appen som kjører stoppeklokken og sender tiden til server ved hver scan. Det er også mulig for deltakere å registrere sin egen tid hvis arrangøren ønsker. Dette er praktisk for løp som går over flere dager og gjennomføres når det passer deltaker.

Hvor får jeg som arrangør tak i startnummer med strekkode?
TimeService leverer startnummer etter ønsket design med strekkode trykket på vannbestanding og rivesikkert papir. Det er også mulig å få deltakers navn trykket på nummeret.

Hva kan jeg bruke TimeService app'en til?
Appen er hovedsaklig laget for arrangør til å kjøre tidtaking og registrering. Arrangør trenger da en brukerkonto for å kunne logge i inn. For deltakere er det praktisk å kunne sjekke resultater og holde seg informert om arrangementer. Resultatene vil i de fleste tilfeller ligge live og kan da sjekkes sekunder etter målgang.

Hvor nøyaktig er tidtakningen?
Måling er per sekund. Pga av variasjoner i hvor raskt deltaker blir scannet etter målgang egner det seg ikke der hvor det står om 10-deler. Vanlig praksis er å sluse deltakere i mål slik at de blir scannet i riktig rekkefølge. Det er også mulig å bruke flere scannere samtidig.

Egner TimeService seg til all slags idrett?
Til påmelding, betaling og administrering av deltakere egner den seg til alt. Scanning og tidtakning er beregnet på fellesstart og intervallstart for løping, eller hvor det er mulig å utføre en scan ved målgang. Sykkelløp er feks vanskelig pga av potensiell høy fart i mål. TimeService er også populært til å registrere deltakelse uten tidtakning, ved feks marsjer og turer.

Støtter systemet intervallstart?
Ja, intervallstart er støttet.