Forside Nyheter Full fart med karusellen på UIA i Grimstad

NyheterFull fart med karusellen på UIA i Grimstad

Publisert 09 mai 2017

Aust-Agder Terrengkarusell arrangerte sitt 4 løp for sesongen på UIA i studentbyen Grimstad. Ca 350 løpere hadde meldt sin ankomst selv om det lå regn luften og var riktig så surt.

Over ser vi startfeltet i Lang Løype på 9.1 km som startet kl 18:00. Legg merke til trekløveret i front med raceren Bruborg, nykommer for sesongen Møklebust Austvik og raketten Lucia Philipp.

Disse 2 gladlaksene fra Nedenes gleder seg til start. Norman Ugland (t.v.) skulle dra på med lang løype i dag og hadde kledd seg i topp moderne treningstøy. Dag Tørnes (t.h) skal ha konfirmasjon til helgen, og det var derfor godt å få et lite avbrekk i forberedelsene. I dag skulle han smake på syra!

Kort løype er på 4.55km og startet 5 min etter lang. Feltet bestod av mange sprekinger, men det var frolendingen Nils Olav Karlsen som dro det i land på tiden 17:45 foran Eivind Halaas på tiden 18:40. Helge Børtinghus tok bronse på 18:45. 

2 sprekinger langs jordet i Kort løype. Her er det ca 1.5 km igjen til mål. Heia, heia!

Det er god stemning etter målgang for kort løype. Nr 186 Stig Kvade (i oransj) trøkker i seg så mange bananer han klarer og svelger ned med et glass deilig rød saft.

Joda, det var nok en gang et par kjente fjes blandt topp 3 i Lang løype. Bruborg tok 3. plass på 34:11 og Lucia Philipp tok 2. plass på tiden 33:46. Men, det var nr 758 Jørgen Møklebust Austvik på tiden 33:41 som tok seieren i dag. Gratulerer!


Alle var enige om at det hadde vært en flott dag og at ekte mannfolk løper Terrengkarusellen. 
F.v. Eivind "Norseman" Halaas, Nils Olav Karlsen (vinner kort løype), Kristoffer Seland, Gaute Kilen, Bjørn Olav Raknes, Sverre Engebretsen og nr 007 Guttorm Kvastad.

Resultater: Lang løype | Kort løype