Forside Nyheter Åpning av Agderposten Terrengkarusell på Hove

NyheterÅpning av Agderposten Terrengkarusell på Hove

Publisert 04 apr. 2017

Godt over 500 løpere hadde tatt turen til Hove for å løpe årets første Terrengkarusell i regi av Bedriftsidretten Aust-Agder. Dette er et populært arrangement som går over flere løp gjennom sesongen, og det er for mange blitt en tradisjon. Løpet ha mange gjengangere, men også et jevnt tilsig av nykommere hvert år. Det arrangeres også barneløp.

Stemningen var god foran registreringsteltet og løypesjef Kenneth tok seg tid til en prat med deltakerne før start. Litt surt og kaldt var det, men humøret var på topp likevel. 

En kommende stjerne får nummeret sitt scannet av Brynhild og er dermed registrert i systemet. Bak ser vi Arild og medhjelperne i kjent positur ta imot påmeldinger på "gamlemåten". 

Et lite glimt av startfeltet til "kort løype". Mange spreke herrer og se her, noen også med aerodynamiske solbriller. Totalt deltok 144 personer til start i denne gruppen.

Løpere fra "kort løype" begynner å komme i mål og setter seg i det tørre gresset for å få igjen pusten. Solen titter frem. Førstemann kom i mål på 18:08.

Hardhausene fra "lang løype" kommer i mål etter 2 runder (ca 9.8km). Førstemann løp på 35:12, men herrene på bildet spurtet om 15 og 16 plassen på tid 40:18. Vel blåst.

Se full resultatliste